Főoldal

Kedves Látogató! 

Üdvözöljük a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztály honlapján.

Hitünk, hogy a Magyarország és Latin-Amerika közötti kapcsolatok szorosabbá fűzésének egyik legalapvetőbb eleme a közös kapcsok megismerése és azok minél szélesebb körű, hiteles forrásból történő elérése. Az oldal célja, hogy a magyar és latin-amerikai kapcsolatok múltját és jelenét bemutatva közelebb hozza egymáshoz a magyar és latin-amerikai kultúra képviselőit, támogatva egymás kultúrájának megismerését. Célunk elősegíteni a közös hagyományaink ápolását, továbbá felületet biztosítani a magyar és latin-amerikai diaszpórák tagjainak egymásra találásához, új barátságok, szövetségek létrejöttéhez. 

A honlapon megtalálhatók azok a szervezetek, amelyek tevékenysége nagyban hozzájárul az említett cél megvalósításához, illetve elérhetőek az országaink diákjai számára meghirdetett ösztöndíj lehetőségek. Az oldalon megtalálhatóak továbbá az aktuális kulturális pályázati felhívások valamint egyéb, a témához kapcsolódó anyagok (korábbi pályázati anyagok, írásos művek, képek, stb.).

Az oldal - bár arra törekszik - nem tud teljeskörű információt nyújtani, így örömmel vesszük az olvasók visszajelzését, kiegészítési javaslatait a honlapon található adatokkal kapcsolatban (pl. nem feltüntetett híres személyek, események, egyéb adatok, szervezetek, ösztöndíjak, stb.). 

Kellemes időtöltést kíván a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztálya.

Budapest, 2018

Menü

Főoldal

Navigáció